Een kijkje in de dag van…

Wat belangrijk om te weten is dat iedereen die zich bij ons inschrijft een ander plan krijgt. Een plan wordt gebaseerd op veel factoren zoals: slaap, lengte, leeftijd, gewicht, werk intensiviteit, dagelijkse beweging, sport én doel. Je kunt dus nooit klakkeloos dagen overnemen om jouw doel te kunnen bereiken dien je te weten wat jouw lichaam nodig heeft.

Wendy

38kg afgevallen

Al ruim een jaar geniet ik van de lekkere recepten die Get Fit Girl te bieden heeft. Nadat je tijdens de intake je voorkeuren hebt doorgenomen staat er elke dag een voorgesteld menu voor je klaar wat jij lekker vindt en wat past bij jouw lichaam gebaseerd op jouw doelsteling.

Wat ik zo leuk vindt is dat je onbeperkt kunnen switchen tussen menu´s! Zo kies je zelf waar je zin in hebt, wat je in huis hebt en blijf je altijd binnen de marges. Kies je voor een ander recept? Dan berekend de app namelijk zelf hoeveel je daarvan mag voor dezelfde aantal calorieën! 🙂

eetschema downloaden

Downloads: 8309

Format: PDF

Bestandsgrootte: 216,9 KB

Frederique

25kg afgevallen

eetschema downloaden

Downloads: 4636

Format: PDF

Bestandsgrootte: 197,0 KB

Laura

4kg afgevallen

Een kijkje in de dag van ons lid Laura! Laura is een maand bezig en al 4 kilo kwijt met het Get Fit Girl plan. Laura vult haar dagen met een mix van coach maaltijden. Ziet het er niet heerlijk uit?

eetschema downloaden

Downloads: 4332

Format: PDF

Bestandsgrootte: 187,0 KB

Serena

17.2kg afgevallen

In oktober 2021 startte ik met GFG. Na jaren lang struggles met mijn gewicht en vele manieren om af te vallen sprak GFG mij erg aan. Ik moet niet op dieet maar mijn levensstijl blijvend veranderen. Het tellen van je kcal is voor mij al vaker een werkend concept geweest, alleen helaas allemaal niet blijvend. Wat GFG anders maakt is het contact met de coaches, het contact met andere meiden. De stok achter de deur. Iemand die wacht op een positief resultaat en je oppept wanneer het minder gaat. Dit werkt voor mij. Zelfs mijn man zegt “er is iets veranderd bij jou, je mindset is beter”. Na alle jaren denk ik dat ik nu echt een verandering door maak en voor eens en altijd afscheid neem van mijn kilo’s. Ik ben nu 6 maanden bezig en ben 17,2 kg kwijt. Dit had meer kunnen zijn, maar ja we dippen allemaal wel eens. Maar anders als voorgaande pogingen heb ik de draad weer op gepakt en gaat het top! Ik ben een blijer, fitter, gezonder mens en dit maakt mij een leukere moeder, vrouw en vriendin.

eetschema downloaden

Downloads: 3292

Format: PDF

Bestandsgrootte: 242,1 KB

Voorbeeld voorkeur Makkelijk

eetschema downloaden

Downloads: 4442

Format: PDF

Bestandsgrootte: 242,1 KB

Janneke

8kg afgevallen

Een kijkje in de dag van onze topper Janneke! Janneke gaf bij haar intake aan dat ze niet houdt van aardappels, geen enkel probleem! Halen we er gewoon uit.

eetschema downloaden

Downloads: 1793

Format: PDF

Bestandsgrootte: 207,8 KB