Frederique
Eigenaresse

Is enthousiast, leergierig en professioneel. Ze begint haar loopbaan als fysiotherapeut maar voelt niet de voldoening waar ze naar zoekt. In 2016 is ze na een opleiding, voedingscoach. Nu heeft ze al 6,5 jaar haar eigen sportschool: Curves. Hier coacht ze leden in sport en voeding. “Mensen preventief helpen en werken met gezondheid is veel leuker”.

In 2020 is het zover. Frederique zegt op een avond tegen haar man: “Nu is het klaar, morgen ga ik beginnen.” Ze valt 24 kilo af door gezond eten, meer bewegen, kleine porties eten en calorieën tellen. Chapeau, het is gelukt: ze is afgevallen zonder dieet. “Als je minder eet dan dat je lichaam verbruikt, val je af.” Het verschil met 24 kilo geleden? Dat omschrijft Frederique prachtig: “Ik voel me zelfverzekerd, energiek en zit lekker in mijn vel. Ik ben blij met mezelf.”

“Frederique, dit werkt! Dit is fantastisch.”
Niet bezig met wegen, wat voor eten je lichaam binnenkrijgt en al helemaal niet bezig met sporten. Na de eerste zwangerschap is Wendy 20 kilo aangekomen maar had altijd mooie kleding aan. “Het was dan wel goed en was niet te streng voor mezelf.” De maat was vol. “Hier moet verandering in komen.”

Via via komen Frederique en Wendy met elkaar in contact. In november 2020 vraagt ze Frederique om haar kennis en ervaring als voedingscoach te delen en te helpen met afvallen. Een half jaar later krijgt Frederique een inkomende oproep: “Frederique, dit werkt! Het is fantastisch.” She did it: Wendy is 25 kilo afgevallen. Ze heeft niet opgegeven en is doorgegaan tot 40 kilo. Ze voelt zich mooi, energiek en is blij met deze gezonde leefstijl.

Frederique met haar familie