Bereik je ideale gewicht zonder dieet!

Streng diëten volhouden? Onmogelijk. Koolhydraatarm of suikervrij eten? Dat werkt eventjes, maar niet voor lang. En dat oneindige jojo-effect, daar ben je klaar mee. Je wilt jouw ideale gewicht bereiken, maar je houdt het niet vol om op elke verjaardag dat lekkere stuk taart af te slaan. En je geniet niet meer van etentjes buiten de deur.

Is dat hoe het hoort? Natuurlijk niet! Je mag lekker doen waar jij zin in hebt. Stop daarom met diëten en start met het aanleren van een nieuwe leefstijl die je moeiteloos volhoudt. Zodat je elke maandag weer uitkijkt naar een nieuwe week. Al ruim 18.000 vrouwen kozen voor een blijvende verandering met Get Fit Girl en bereikten hun ideale gewicht. En nog belangrijker, al deze vrouwen voelen zich weer 100% fijn in hun lichaam.

Het mag leuk en makkelijk zijn. Daarom maak je er met ons een feestje van. Wij zijn samen 65 kilo afgevallen en weten daardoor dat het anders kan. En dat gevoel gunnen wij jou ook. Daarom delen we in dit boek onze succesvolle methoden en veertig favoriete, makkelijke en lekkere recepten met jou. Zodat jij jouw ideale gewicht bereikt, zonder te leven met een hongergevoel. Je leert een gezonde leefstijl aan die bij jou en je dieetwensen past en bereikt jouw doel met ons motto: alles mag, balans is de sleutel. Want alleen zo houd je dit vol en bereik je jouw ideale gewicht.

Get Fit Boek bestellen

Selecteer een webwinkel hieronder om het boek direct te bestellen.