Kan ik alcohol drinken als ik aan het afvallen ben?

Gepubliceerd op 23 september 2022

Laat jij je wijntje staan als je aan het afvallen bent?! 😌 Eerlijk antwoord? Alcohol draagt op geen enkele manier bij aan het afvallen. Wij hebben er dus de eerste paar maanden voor gekozen om dit te laten staan.

Maar het drinken van een wijntje of ander drankje sluiten we niet uit! We willen namelijk een leefstijl creëren. En daar hoort een feestje/ drankje op z’n tijd bij! We zeggen vaak; voeg hem toe aan je tussendoortje. Want.. een glas wijn bevat bijvoorbeeld al gauw 150 kcal en veel suiker. Het is zonde om dit bovenop je dag totaal te doen, helemaal als je het niet bij één kunt laten. 🤭 Wat ik ook wel eens doe, is bijvoorbeeld een mix drankje mixen met Crystal clear prik ipv 7- up! Scheelt toch weer calorieën!

Neem je dat wijntje? Probeer mate te houden en geniet er MAXIMAAL van! Niet alleen het mate houden van drankjes helpt voor het afvallen maar uit ervaring blijft dat ik de volgende dag ook energieker ben als ik 1 heb gedronken ipv 5 😅 En dan hebben we het nog niet over die droge mond of zin in ‘ slechtere dingen ‘.